Diensten

Social Media Strategie

Het effect van een goed ingerichte sociale media campagne moet niet onderschat worden. Wij helpen daarom met het uitwerken van de sociale media strategie. Hoewel er veel verschillende platformen zijn richten wij ons enkel op:

  • LinkedIn
  • Instagram
  • Twitter
  • Facebook
  • YouTube

Sociale Media

Sociale Media wordt door een enorme groep gebruikers ingezet als bron van informatie, nieuws en entertainment. Wel zien je duidelijke verschillen in doelgroep per platform. Zo is LinkedIn overduidelijk zakelijk, wordt Twitter vooral gebruik voor actiematige berichten, trek met een goede Instagram campagne een doelgroep van 20 tot 40 en is YouTube uitermate geschikt als alvulling op alles wat er eerder noemde.

 

Instagram

Influencers

Een term die al jaren niet meer uit het marketinglandschap is weg te denken. En voor een goede reden. Een goede influencer kan snel een breed publiek aanspreken en kan dan ook een hele mooie manier zijn om een product op de markt te zetten.

Wij geloven in een combinatie tussen snel introduceren via Instagram en daarna uitgebreide informatie verstrekking via YouTube. Zo kun je door meerdere platforms te combineren een brede doelgroep aanspreken op verschillende momenten in hun beslissingsproces.

Zelfde soort combinaties zijn te maken tussen LinkedIn en Twitter, tussen Instagram en Twitter of tussen LinkedIn en YouTube. Elk product heeft een eigen unieke doelgroep en dus een eigen optimale combinatie tussen sociale media platforms.

Ben je benieuwd wat DutchSEO kan doen voor jou? Hij wij jou kunnen helpen om het beste uit sociale media te halen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek!