Diensten

Webdesign

Onze insteek is "Een goed design is het halve werk!". Daar geloven we heilig in. Immers een goed uitgedachte website kan het verschil betekenen tussen een bezoeker die de informatie vind die hij zoekt en een bezoeker die afhaakt omdat hij verdwaalt in een weerwar van pagina's.
De speerpunten van een goed ontwerp:

  • Duidelijke en eenvoudige navigatie
  • Begrijpbare teksten, zo min mogelijk vakjargon
  • Professioneel met een persoonlijk tintje
  • Rekening houden met online campagnes

Webdevelopment

In de basis ontwikkelen wij twee soorten websites. De eerste categorie heeft geen CMS (Content Management Systeem). Dit soort websites zijn over het algemeen sneller, efficienter aan te passen voor zoekmachine optimalisatie en eenvoudiger uit te breiden met nieuwe wensen. Echter is voor jou als klant lastiger om zelf aanpassingen te doen.

Het alternatief is een website met bijvoorbeeld WordPress als basis. Hier kun je als klant zelf je content in beheren. Je zit dan wel vast aan de beperkingen van de templates die gebruikt worden. Het voordeel is dan weer dat er veel plugins beschikbaar zijn die extra functionaliteit toevoegen.

De juiste keuze hangt vooral af van jou. Heb jij een eigen marketing met verstand van zaken die zelf actief aan de slag gaat met content. Dan is een CMS een must. Wil je dit uitbesteden en gaan voor maximale flexibiliteit? Dan maken wij een website zonder beheersysteem.

Welke optie je ook kiest, wij zorgen ervoor dat de website voldoet aan vier belangrijke eisen:

icon

Technisch Perfect

Met het ontwikkelen van een website zorgen we dat we voldoen aan alle moderne standaarden en optimalisatie regels.

icon

Google Analytics

"Meten is weten!". Het is dus belangrijk om goed inzicht te hebben in de prestaties van de website. Vandaar dat we altijd Google Analytics integreren.

icon

Doorzoekbaarheid

Bij het opbouwen van de pagina's is SEO het belangrijkste. Elke pagina wordt hier optimaal op afgestemd.

icon

Semantiek

De website wordt zo ontwikkeld dat zoekmachnies de teksten maximaal kunnen inlezen en dat de semantiek van de teksten overduidelijk is.