Over ons

Hét online-marketing bureau!

DutchSEO helpt al 20 jaar in het ontwikkelen van website en bij het inrichten en onderhouden van zoekmachine marketing campagnes en sociale media strategieen.

image

Ons verhaal

Ons verhaal begint, zoals dat van vele tech-bedrijven, op een zolderkamertje. In 1999 is DutchSEO gestart als een webbureau. In die tijd werden er nog zelf Content Management Systemen ontwikkeld en was sociale media nog niet echt een ding.

Maar tijden, en vooral internet technologieen, veranderen snel. En DutchSEO is vanaf het begin mee gegaan met die golf. Websites werden al snel uitgebreider, complexer en meer ingericht op conversies.

Ongeveer 13 jaar geleden was er een duidelijke verschuiving te zien. Google versloeg zoekmachines als Ilse, Yahoo en AltaVista en werd de dominantste speler in online zoeken. Goed scoren in de resultaten van Google werd cruciaal voor veel bedrijven.

Niet veel later werd ook het betaalde platform van Google onderdeel van de zoekresultaten en werd de Online Advertising markt in één klap een miljarden industrie. DutchSEO levert al sinds het begin van deze tijd diensten die hierop aansluiten. En onze ervaring is dan ook letterlijk meegegroeid met Google.

Gespecialiseerde Dienstverlening

Daar waar we begonnen met het enkel leveren van maatwerk websites hebben we ons ondertussen verder geprofessionaliseerd en leveren nu voornamelijk diensten in rondom onze vier specialiteiten.

image

Webdesign en ontwikkeling

Een goed ontwikkelde website waarbij op conversie gerichte interactie centraal staat draagt bij aan de prestaties van online campagnes.

icon

Zoekterm- en marktonderzoek

Een uitgebreid onderzoek naar mogelijke zoektermen, de online concurrentie en factoren zoals sociale media zijn key in het opstarten van een campagne.

icon

Online Marketing Campagnes

We helpen zowel met het verbeteren van het lange termijn rendement van de website als in het binnenhalen van klanten via online marketing campagnes.

icon

Social Media
Strategieën

Het effect van een goed ingerichte sociale media campagne moet niet onderschat worden. Wij helpen daarom met het uitwerken van de sociale media strategie.